Merhaba Ziyaretçi; Bugün Saat
Fenerbahce Galatasaray Beşiktaş Trabzonspor Bursaspor Kasımpaşa Torku Konya Spor Çaykur Rize Spor Kayseri Erciyes Spor Eskişehirspor Balıkesirspor İstanbul Başakşehir Gençlerbirliği Gaziantepspor Akhisar Belediye Spor Sivasspor Mersin İdman Yurdu Karabükspor
Fikret Orman’dan CAS açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, NTV Spor’a özel açıklamalarda bulundu.

CAS sürecinde savunmalarını verdiklerini ve umutlu olduklarını belirten Orman, “Şansımızı yüzde 50-50 olarak görüyorum” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, NTV Spor’un canlı yayın konuğu oldu. CAS süreci hakkında bilgi veren Orman, camia olarak savunmalarını verdiklerini ve çıkacak karardan umutlu olduklarını belirtti.

Kulübün havasının gayet iyi olduğunu belirten Fikret Orman, “Hafta içi Vodafone ile yaptığımız anlaşma camiada heyecan yarattı. Trabzonspor maçını kazandık, bugün oynayacağımız Tromsö maçını da kazanıp ülkemize dönmek istiyoruz” dedi.

Vodafone ile yapılan anlaşmanın detaylarını veren Orman, “5 yıl boyunca forma göğüs sponsorumuz, 15 yıl boyuncada stad isim sponsorumuz olacaklar. Beşiktaş’a kazancı 145 milyon dolar olacak. Bu anlaşma Beşiktaş yönetiminin başarısını gösterir” ifadelerini kullandı.

Yeni teknik direktörleri Bilic hakkında konuşan Beşiktaş başkanı, “Çok sempatik ve iyi bir hocamız var. Hırvatlar ile Osmanlı’dan gelme bir kültür yakınlığımız var. Saha duruşu üst düzeyde ve Önder Özen hocamız kendisine yardımcı oluyor. Her şey planladığımız gibi gidiyor” dedi

Taraftarın merakla beklediği CAS kararı hakkında bilgi sahibi olmadıklarını belirten Orman, “Biz Beşiktaş olarak savunmamızı yaptık. Kesin geçeceğiz diyemem ama umutluyuz. Şanşımızı yüzde 50-50 görüyorum” diye konuştu.

Takıma gerekli takviyeleri yaptıklarını ve kadro derinliği oluşturduklarını belirten Fikret Orman, “Uğur Boral ve İsmail Köybaşı’nın sakatlıkları geçti. Gökhan Süzen geçen seneden takımda olan bir oyuncu. Sol bek bölgesine bir takviye yapabiliriz. Buna önümüzdeki günlerde teknik heyetimizle görüşerek karar vereceğiz” dedi.

Son olarak Fernandes hakkında konuşan Orman, “Geçtiğimiz sezon bitiminde kendisi ile konuştuk. Takımda mutlu olduğunu ve kalmak istediğini söyledi. Ancak bazı teklifler geliyo ve kafası karışıyor” diyerek sözlerini noktaladı.

BİLGİLER
tarafından 22 Ağustos 2013 - 19:12 tarihinde yayınlandı.
OKUNMA
Bu Yazı Şuana Kadar 258 views kez Okunmuştur.
ETİKETLER
PAYLAŞ
Yorum yapın
İsim
:
E-Posta
:
WebSite
:
Yorumunuz
:
Berbatov harekatı!

Trabzonspor, Malouda ve Bosingwa’dan sonra bir bomba daha patlatıyor. Bordo-Mavililer, dünyaca... [Devamı]

Emre Belözoğlu isyan etti

2. yarıda ayağına her top geldiğinde belirli bir kesmin değil, tüm tribünlerin ıslıkladığı... [Devamı]

Terim’in programı yoğun

Galatasaray ile beraber A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevini de üstlenen Fatih Terim’i... [Devamı]

Terim’in yardımcısı belli oldu..

TFF tarafından Milli Takım’ın başına getirilen teknik direktör Fatih Terim basın mensuplarına... [Devamı]

“Aslolan Galatasaray’dır, ..

Galatasaray’ın, bugün akşam saatlerinde gerçekleşen antrenmanı öncesi açıklamalarda bulunan... [Devamı]

Günün Videosu
Facebook Sayfamız
Üye Girişi
Kullanıcı Adı
:
Şifre
:
Şifremi Unuttum?
YAZARLAR

Bu ateş Terim’i yakar mı?

tüm yazıları için tıklayın...

Bir Fenerbahçe var…

tüm yazıları için tıklayın...

Kulübe cozutunca…

tüm yazıları için tıklayın...
Anket